FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Her kan du se spørgsmål og svar vedrørende "Boost dit selvværd og din selvtillid"

Hvem har gavn af programmet?

Den er lavet til mennesker, som kunne tænke sig at skabe en positiv forandring. Der er hjælp, råd og teknikker til hvordan du kan løfte dit selvværd og styrke din selvtillid. Der er noget for alle i bogen, og alt er afprøvet inden det har fået lov til, at blive inkluderet i bogen. Hypnosen er nem at anvende og lytte til.

Er programmet relevant, hvis jeg har det fint med mig selv?

Alle kan få styrket deres selvværd og øget selvtillid når det kommer til at gøre noget særligt. Det er muligt at have det fantastisk med dig selv, hvis du ønsker det, kan du prøve e-bogen og se om det ikke gør en stor forskel. Hent gratis light-version her

Er e-bogen svær at læse og bruge?

Nej, det er den bestemt ikke. Jeg kan ikke fordrage teoretisk stof som ikke kan omsættes til handling og resultater. Programmet er skrevet simpelt og indeholder enkle og effektive teknikker. Der er hele tiden fokus på at det skal være råd og teknikker du kan bruge uden yderligere hjælp.

Du kan læse hele bogen fra enden til anden, eller bare et enkelt kapitel og stadig få meget ud af den.
Hypnosen kan du lytte til når det passer dig, og du skal bare lukke øjnene og nyde rejsen.

Hvad koster programmet?

Prisen er 149,00 DKK inkl. moms.

Hvordan betaler jeg?

Du kan købe den direkte her på hjemmesiden med betalingskort. Det er den hurtigste måde, du kan få et bedre selvværd og større selvtillid allerede idag!

Du kan også overføre betaling via netbank til:

Bank: Total Banken
Reg: 6880
Konto: 0001071579

Så sender jeg programmet til dig via e-mail, lige så snart jeg kan se pengene på kontoen. Husk at sende en e-mail med navn og adresse til support@mindly.dk, som matcher weboverførslen.

Hvilket format er e-bogen i?

Det er en e-bog i PDF-format og en hypnose i MP3-format. Du kan læse e-bogen på computeren, mobilen eller printe den ud og du kan lytte på samme måde til hypnosen. Husk at bruge høretelefoner til hypnosen.

Kan jeg ikke komme frem til de samme resultater uden programmet?

Jo, det kan du sikkert godt, men det vil nok også tage dig nogle år at komme så langt. Spørgsmålet er så, om du vil vente så længe?

Da jeg selv ville styrke mit selvværd ville jeg gerne have det med det samme. Du sparer også en masse penge ved ikke at gå til en coach eller psykolog som oftest har timepriser på 650-1800 kr.

Kan jeg ikke finde de samme informationer gratis ude på nettet?

Det er ikke så nemt at svare på. En del vil du nok kunne finde, men du skal lede længe, og du vil typisk få lidt overfladisk gennemgang af det. Jeg tager udgangspunkt i min egen øvelse og mine klienters problemstillinger og hvordan jeg ved at det kommer til at fungere for dig.

Hvordan får jeg fat i "Boost dit selvværd og din selvtillid"?

Du kan købe den fulde version, eller downloade en gratis light-version her.

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at maile mig på support@mindly.dk

De bedste hilsner
Malte Lange

Coach Malte Lange
bl.a. kendt fra:

Ude og hjemme
PBSMasterCard SecureCodeVerified by VISA