Udtalelser

Her kan du læse udtalelser fra tidligere købere.

Boost dit selvværd er et fantastisk program! Først lagde jeg ud med at gå igennem den utrolig simple og letlæselige E-bog der følger med.
Derefter begyndte jeg at bruge nogle af bogens metoder hver morgen, nu efter kun 15 dage efter allerede haft stor effekt på mig!
Som en fast del af min morgen ritual hjælper det mig med at, få energi og selvtillid så jeg er frisk til at møde en ny og succes fuld dag.
NLP hypnosen der følger med er rigtig simpel og let følge, alligevel har den en utrolig stor effekt. Allerede efter første gang "vågner" man op med en meget bedre selvfølelse og en fornyet tro på sig selv.

Rune Jensen

 

Jeg købte din E-bog "Boost dit selvværd og din selvtillid" i sommers og jeg har virkelig udviklet mig! F.eks. for 14 dage siden, skulle jeg læse et digt op for en forsamling på 150 mennesker. Det gik perfekt.

Johnny T.


Jeg købte først boost dit selvværd fordi jeg var ude i tovene, og troede at det var mit selvværd, men det var det ikke, dog fik jeg alligevel så meget ud af bogen at jeg tog stilling til min aktuelle sitauation, og til sidst fik handlet på den.

Marianne Andersen

 

Den har hjulpet mig meget til, at se mere positivt på mange ting/følelser/minder. Det har efterladt mig med et smil på læben under lydbogen. Hele lydbogen er både fortrøstningsfuld og sætter et mere positivt perspektiv i tilværelsen. Den vil jeg klart anbefale til andre.

Michael J.

 

Jeg kan oplyse dig om at min mor og jeg netop har købt din bog, og jeg har allerede læst den, endda op til flere gange. Den er bare så utrolig spændende, og den får virkelig en til at at tænke over tingene. Og det skal lige siges at jeg aldrig har været en type der læser i bøger. Ville bare lige give dig så meget ros for dig bog, syntes virkelig den er spændene!!!

Dorte K. J.

 

Tak! Jeg tror på mig selv igen, det var aldrig gået uden din hjælp. Jeg er yderst taknemmelig.

Henriette J.

 

Jeg har i mange år ikke rigtigt troet på mig selv. Det gjorde at jeg ikke turde gøre de ting jeg drømte om f.eks. at rejse til Sydamerika. Nu er jeg lige kommet hjem og det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv.

Julie N.

 

Som mand troede jeg bare, at jeg skulle være stærk, men fandt ud af, at der skulle lidt tanker til også. Det hele er bare meget sjovere nu.

Tonni P.

 

Jeg har købt boost dit selvværd og det var en god oplevelse at læse den og teknikkerne har da også givet mig et skub i den rigtige retning. Ha en god aften og tak for mailene, du har en helt fantastisk måde at skrive på.

Marianne A.

Coach Malte Lange
bl.a. kendt fra:

Ude og hjemme
PBSMasterCard SecureCodeVerified by VISA